Descoperă Remediile Naturiste Vechi de 1200 de ani şi Metodele Homeopate recomandate personal de Dr. Oz, pe care Anul Acesta Medicii de la Clinica Non-Profit Mayo din Minnesota SUA, le-au Confirmat și Demonstrat Clinic ca ajută la Scăderea Considerabilă a Colesterolului cu aprox. 100 de puncte în doar 30 de zile, natural, cu ușurință și fără risc!

Aruncă-ţi medicamentele pentru colesterol fiindcă medicii Experți din SUA, România, și Turcia recomandă aceste Remedii și Metode Homeopate Simple și Ieftine, care îmbunătățesc cu până la 85% Circulația Sângelui, ajută la Curățarea Colesterolul din Organism, întăresc Inima, Previn Infarctul, făcându-te să te simți ca la 19 ani. Iată cum sunt posibile acestea…

 • Ai probleme din cauza colesterolului ridicat? Descoperă abordarea incredibilă care te ajută la curățarea colesterolului și te scapă de grija atacurilor de cord.
 • Cheltuiești mulți bani pe pastile pentru reducerea colesterolului și le iei de parcă ar fii bomboane fără vreun rezultat pozitiv?
 • Te zbați zi de zi cu efectele adverse provocate de colesterol?

În următoarele rânduri o să-ţi dezvălui metodele naturale sacre folosite de daci sute de ani la rând, care în 2014 au fost demonstrate științific la clinica non-profit Mayo din Minnesota SUA și aduse în fața publicului de către Dr. Oz, cum că ajută enorm la scăderea colesterolului, menţinându-l la un nivel sănătos, reducându-ți astfel riscul de infarct și efectele adverse provocate de colesterolul ridicat… şi bineînțeles cheltuielile cu medicamentele anti-colesterol se micșorează considerabil.

Colesterolul mărit nu mai este o afecţiune frustrantă şi costisitoare, fiindcă natura te ajută să reduci colesterolul din corpul tău prin 5 metode dezvăluite în rândurile acestui articol!

Din acest articol aflii răspunsuri la întrebări precum:

 • Te lupți cu un nivel ridicat de colesterol? Descoperă cum Ardeiul Roşu Iute te poate ajuta mai mult decât speri! Te-ai întrebat vreodată de ce peste 300 milioane de Indieni nu suferă de colesterol?
 • Înghiți cu pumnul pastile anti-colesterol? Află în ce combinaţii fructele citrice transformă cel mai mult zahăr în energie încetinind astfel producţia de grăsimi şi colesterol.
 • Cheltuiești sute de lei din salariul câștigat cu greu, ca să menții colesterol la o limita decentă? Metodele noastre naturale de micşorare a colesterolului, sunt bazate pe alimente, condimente, remedii homeopate, deloc invazive şi foarte ieftine! Citeşte în continuare…
 • Te chinui zi de zi cu efectele secundare odioase ale medicamentelor contra colesterolului? Din contră, efectele secundare ale remediilor anti-colesterol dezvăluite pe acest site îţi reduc colesterolul, și în plus te ajută să slăbeşti, să-ţi detoxifiezi ficatul, intestinele şi să-ţi cureți pielea de negi, coşuri, şi alte impurităţi.

Citeşte urgent acest articol care dezvăluie informații esențiale despre curățarea colesterolului din organismul tău, prin metode naturale și deloc invazive:

Era să mor din cauza colesterolului nenorocit

Numele meu este Andronescu Mihai, am 58 de ani, sunt profesor de chimie şi în urmă cu 2 ani era să mor din cauza colesterolului mărit şi a arterelor blocate, fiind foarte aproape de comă şi cu riscuri majore de deces în cazul unei intervenţii chirurgicale.

În 2001 eram cu un picior în mormânt. Doctorul m-a mutat într-o rezervă și mi-a chemat familia așteptându-se să mor. După 7 internări în decurs de 3 luni cardiologistul mi-a spus că inima mea s-ar putea să nu reziste la o intervenţie chirurgicală, iar colesterolul este deja la limita de comă, riscând sa-mi blocheze complet 12 artere care deja aveau depuneri 85% din diametrul lor…

M-am aflat la o răscruce, familia nu ştia dacă să-şi asume riscul intervenţiei chirurgicale, să urmez un tratament medicamentos sau un regim alimentar care era posibil să nu funcţioneze… un lucru era sigur, nu puteam continua la fel ca înainte.

Soţia mea a aflat de siteul dvs în urma unei recomandări primite pe un forum de specialitate, a comandat cartea Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate şi din prima zi în care m-a adus acasă a început să aplice pe mine metodele din carte şi sfaturile primite de la dvs.

La nici 20 de săptămâni analizele mele arătau astfel:

Colesterol LDL (colesterolul rău) = 98 mg/dl (valoare optima) de la 211 mg/dl (foarte crescut)
Colesterol TOTAL = 191 mg/dl (valoare optimă) de la 452 mg/dl (crescut sever)
Colesterol HDL (colesterol bun) = 65 mg/dl (valoare crescută – este de preferat HDL să ai peste 40 mg/dl)
Trigliceride = 178 mg/dl (crescut la limită) de la 512 mg/dl (crescut sever)

Chiar şi cu aceste rezultate extraordinare încă eram îngrijorat de sănătatea inimii şi a arterelor aşa că nu m-am mulţumit doar cu micşorarea colesterolului și am continuat cu metodele şi sfaturile voastre. A trecut aproape un an de atunci, iar acum o săptămână m-am programat la doctor pentru o electrocardiogramă și o coronografie ca să verific ritmul bătăilor inimii şi gradul de opturare al arterelor.

Rezultatul ne-a uimit pe toți, inclusiv pe domnul doctor care m-a urmărit tot timpul… bătăile inimii sunt regulate, iar arterele sunt 95% curate, nu mai exista riscul ca ele să se blocheze. Am decis să postez experienţele mele pe acest site, pentru a demasca “industria medicamentelor anti-colesterolul”, care nu funcționează și să dezvălui tuturor românilor planul remarcabil care m-a transformat dintr-o bombă cu ceas într-un om sănătos tun!

O să vezi cu ochii tai cum poți învinge colesterolul:

 • Fără medicamente periculoase care de fapt îți fac mai mult rău
 • Folosind metode eficiente și fără efecte adverse, demonstrate prin studii științifice în ultimii 55 de ani
 • Cu ajutorul unui regim alimentar gustos, bazat pe o combinație de alimente și ingrediente care scad colesterolul, curăță artrita, protejează ficatul și detoxifică organismul
 • Prin remedii verificate clinic și folosite cu succes în ultimii 5 ani pentru scăderea colesterolului la peste 300.000 de vest europeni.
 • Fără să-ți petreci timpul pe banda de alergat ca un șoricel de laborator
 • Fără operații chirurgicale, medicamente scumpe sau “tratamente miraculoase”

Momentul în care totul s-a schimbat

Imaginează-ți că stai la coada în cabinetul medicului așteptând rezultatul analizelor… Când se deschide ușa îți auzi numele și observi doctorul cu o încruntare serioasă pe chip. Imediat îți dai seama că poate fi destul de grav.

Îți dă vestea oribilă“Aveți nivelul colesterolului extrem de ridicat”... apoi învârte cuțitul în rană: “Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc rapid trebuie să recurgem la operație… în caz contrar, s-ar putea să n-o mai duceți mult”.

În acea clipă ești șocat: ai urmat în permanență sfatul medicului, ți-ai luat medicamentele după ceas, ai redus din mâncarea nesănătoasă și din când în când ai fost la sala de fitness… Și atunci te întrebi: cum se poate să mai am nivelul de colesterol ridicat dacă am făcut tot ce a zis doctorul?!

Exact asta mi s-a întâmplat mie. M-a devastat, mă gândeam numai la familie, dar în cele din urmă s-a dovedit a fi o binecuvântare faptul că soția m-a ambiționat să găsesc calea prin care să scap de colesterolul ridicat pentru totdeauna. 

Am încercat aproape toate Medicamentele și Tratamentele Anti-Colesterol

Înainte să ajung internat de 7 ori în 3 luni cu colesterol mărit și complicații provocate de acesta, am încercat aproape tot ce exista în România sub denumirea de tratament sau medicament pentru reducerea colesterolului… Am încercat:

 • Să reduc grăsimile
 • Să țin regim alimentar anti-colesterol
 • Să iau cat mai multe pastile, de la suplimente nutritive până la medicamente de peste 200 lei flaconul de 90 cps
 • Să fac exerciții fizice zilnic
 • Am urmat tratamente de ultima ora la Clinici și Laboratoare private din România și Italia
 • Acupunctură, Saună, Înot
 • Să mănânc numai legume și fructe

Știi ce am aflat?

99% din toate aceste lucruri nu fac nimic să reducă colesterolul. Ceva și mai surprinzător? Chiar dacă anumite tratamente medicamentoase îți reduc din colesterol, nu-ți reduc și riscul de a suferi un atac de cord.

Medicii americani de la Universitatea Harvard din Boston au comparat un tratament medicamentos contra unui regim alimentar si au urmărit nivelul de colesterol la un lot de peste 86.000 de bărbați americani cu vârste cuprinse între 40 și 84 de ani, timp de peste cinci ani.

fibre-1Studiul a demonstrat faptul că aceia care consumau zilnic cel puțin 20-24 gr de fibre vegetale erau cu 20% mai puțin expuși riscului de colesterol ridicat față de cei care urmau tratamentul medicamentos, iar nivelul de colesterol în sânge era cu 25% mai mic. Iată cum un mic efort – cel de a consuma fibre vegetale zilnic – este un foarte bun tratament pentru colesterol în detrimentul medicamentelor și ne protejeaza de efectele unui colesterol ridicat (infarct miocardic, accident vascular cerebral sau arteriopatie periferica).

Îți recomandam cu cea mai mare încredere toate sfaturile și metodele de scădere naturală a colesterolului, dezvaluite în ghidul Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate

Ceva nu era deloc bine! Puteam să mor?

Urmam un tratament medicamentos anti-colesterol, dar totuşi sănătatea mea se înrăutăţea. Am vorbit cu medici, pacienţi şi persoane care s-au tratat… din păcate una dintre concluziile descoperite în cercetările mele a fost inutilitatea medicamentelor. Iată de ce acestă concluzie şocantă:

Deși cheltuim mai mulţi bani ca niciodată pe medicamentele anti-colesterolul, 41% din toate decesele în România sunt cauzate de afecţiunile cardiace.

Conform unui studiu din cadrul Jurnalului Asociației Medicale a Americiiregimul alimentar cu conținut scăzut de grăsimi pur și simplu nu reduce cu nimic riscul infarctului!

Un alt studiu al Universității din cadrul Școlii de Medicină din Washington a constatat că deși statinele scad colesterolul, nici măcar nu ameliorează riscul de a muri de atac de cord.

Un procent uimitor de 36% din cei care iau medicamente suferă de efecte secundare. În schimb studiile clinice dovedesc că dietele şi micile modificări ale stilului tău de viaţă combat colesterolul ridicat, mult mai eficient decât medicamentele. Află care sunt aceste diete din ghidul Micşorarea Colesterolului

Minciuna de 22 miliarde de dolari din ultimii 40 de ani

Dr. Morton Walker un cunoscut doctor american și jurnalist medical supranumit de “American Association for Cancer Research (AACR)” ca fiind liderul mondial în jurnalismul de medicină holistică, autor a 92 cărți de succes despre medicina holistică, dintre care 14 bestselluri, a declarat că peste tot în lume, medicamentele împotriva colesterolului reprezintă afaceri colosale și atât!

Conform publicației New York Times, oamenii ca mine și ca tine cheltuie la nivel modial 22 miliarde USD (77 mld. lei noi) pe an pentru medicamente de inima și colesterolul ridicat. Cu un buget pentru publicitate la nivelul sutelor de milioane, nu e nici o mirare că la fiecare 10 minute apare la TV o reclamă la medicamente.

Cele mai bune medicamente doar diminuează colesterolul o perioadă scurtă de timp, te conving pe tine și pe medicul tău că ele chiar funcționează, când de fapt…

Îți iau banii ca să te amăgească, riscând în continuare viaţa ta

Majoritatea cercetărilor recente ridică întrebarea dacă este bine pentru organism și inimă să luăm aceste medicamente dimineața, la amiază și seara. Timp de 20 de ani, doctorii au crezut că prevenirea unui atac de cord merită inevitabilele efectele secundare.

Potrivit articolelor publicate în peste 2500 de jurnale medicale dezvăluie ca aceste medicamente de fapt sporesc riscul de a dezvolta atacuri de cord.

Explicaţia doamnei Dr. Luiza Marak constă în faptul că nu doar colesterolul cauzează atacul de cord… dacă nivelul de colesterol este mai scăzut decât anterior, nu înseamnă neapărat că ai scăpat basma curată. Iată declaraţia doamnei doctor:

Pentru ca inima să funcționeze normal, trebuie să i se furnizeze în mod constant, o cantitate de sânge bogată în oxigen, care ajunge la inima prin intermediul arterelor coronare. Pe lângă colesterol avem grăsimile, calcul, proteina, celulele inflamatorii existente în interiorul arterelor, toate formează placi de diverse dimensiuni. Dacă un cheag de sânge obstucţionează complet artera, inima va fi privat de oxigen, iar în scurt timp va avea loc moartea celulelor muschiului inimii, iar leziunile vor fi permanente. Astfel are loc atacul de cord.

Dar dacă îți micșorezi colesterolul folosind metodele naturale incluse în ghidul Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate, atunci chiar îi faci inimii tale o favoare.

Pe de altă parte, dacă folosești medicamente, daunele pe care acestea le provoacă organismului tău fac mai mult rău decât bine.

Colesterolul îți afectează creierul

Unul dintre cele mai înspământătoare efecte secundare ale medicamentelor anti-colesterol este afectarea creierului. Universitatea din Pittsburgh a concluzionat că statinele împiedică funcționarea creierului. În cadrul acelui studiu, 100% dintre subiecții supuși tratamentului cu medicamente anti-colesterol au avut rezultate inferioare la o serie de teste de inteligență față de indivizii care nu au consumat medicamentele!

Deși poate ai fi dispus să îți sacrifici câteva celule de creier pentru o inimă mai sănătoasă, realitatea tristă este că medicamentele nu-ți ajută oricum inima!

Concluziile sunt incredibile…

Concluziile pe care ți le dezvălui sunt extrase direct din studii științifice publicate în reviste medicale de prestigiu – nu luate de pe blogul cuiva.

Nu cred că anumite companii farmaceutice gigant precum Pfizer și-au propus să ucidă oameni nevinovați. Dar în același timp nu trebuie să fim nici naivi și să credem că banii nu au chiar nici un rol în deciziile luate de doctori.

Poate părea incredibil dar există destul de mulți medici care mă susțin să lupt cu colesterolul fără a folosi medicamente. Unul dintre cei mai respectați doctori din lume privind tratarea colesterolului, Prof. Dr. George Mann, director al Framingham Heart și-a expus într-un comunicat de presa, propria părere despre medicamentația împotriva colesterolului ridicat, citez: 

“Această idee s-a mai demonstrat a fi eronată, dar din mândrie și orgoliu, profit și prejudecăți, ipoteza continuă să fie exploatată de oamenii de știință, de producătorii de medicamente, doctori și guverne. Publicul este înșelat în cea mai mare farsă a secolului în domeniul sănătății.”

Deigur, Dr. Mann deține toate cercetările care să îi susțină afirmațiile. Este unul dintre cei mai mari cercetători medicali ai lumii, asupra colesterolului și a efectelor provocate de acesta și profesor la Universitatea Vanderbilt din Nashvill, Tennesse, USA. A murit pe data de 17 iulie 2013, la vârsta de 95 de ani.

Ca și tine, am avut și eu reținerile mele la început!

Nu-mi venea să cred

3-4 medicamente anti-colesterol administrate de 2-3 ori pe zi, după cum recomandă majoritatea doctorilor, sunt calea rapidă spre mormânt.

Dar a fost tot un doctor de la Spitalul Universitar, care după nopți întregi de parcurs jurnale medicale, reviste de specialitate, cărți de cardiologie, si după luni de încercari și eșecuri, într-un târziu… mi-a dezvăluit cum să scad nivelul colesterolului treptat, prin metode naturale, firești pentru organism.

Am testat totul pe mine timp de 5 săptămâni și colesterolul a scăzut considerabil. (Contactați-mă pe email dacă doriți să vedeți fișele de analize înainte și după).

Mi-am spus: Am învins colesterolul! E posibil?

La următoarea vizita mi-am surprins doctorul de familie, afirmând suprinsă: “Colesterolul s-a micșorat cu 100 de puncte față de luna trecută.”

M-a întrebat ce-am facut, i-am povestit de domnul Profesor Doctor de la Spitalul Universitar care mi-a dezvăluit 7 metode anti-colesterol bazate pe o combinație de medicamente, suplimente nutritive, anumite exerciții fizice și un regim alimentar destul de ușor, pentru gurmanzi aș putea spune! Doamna Doctor de familie, m-a rugat sa-i scriu metodele ca să le împărtășească și altor clienți, lucru pe care l-am și făcut, și care ulterior ne-a dus la ideea de a publica o carte pentru a ajuta cât mai mulți români.

La mai bine de un an fără colesterol, sub îndrumarea domnului Profesor Doctor al cărui nume nu dorește să apară pe internet, am pus pe hârtie toate metodele și toți pașii pe care eu și pacienții dumnealui i-am parcurs pentru a scăpa de colesterolul ridicat, fără medicamente și efecte secundare.

Te întrebi dacă: Aceste Metode sunt și pentru Tine?

În prezent nu mai există boli, ci bolnavi… Ceea ce pe mine mă ajută, s-ar putea să nu funcționeze la altcineva. De aceea împreună cu mai mulți doctori specialiști din București, Sibiu și Iași am supus planul anti-colesterol unui test.

Am găsit persoane cu colesterol ridicat și i-am convins sa încerce metodele care la mine au dat rezultat. După 35 de zile la toți cei 250 de pacienți s-a observat o scădere considerabilă a colesterolului, bineînțeles scăderea nu a fost aceeași la toți participanții la test, dar cu siguranță nu au respectat în aceași măsură planul.

Iată mărturiile câtorva dintre ei:

Am slăbit… și colesterolul s-a îmbunătățit

Am 45 de ani și din analizele făcute acum 5 luni mi-a rezultat un colesterol mare (280) și un HDL colesterol în scădere (39). Medicul de familie mi-a spus că prezint un risc mare la boli cardio-vasculare, mai ales că am antecedente în famile, ambii părinți au suferit accidente vasculare. 

Am urmat regimul alimentar dezvăluit în ghidul Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate, bazat pe fructe, legume, lapte (degresat), brânza (de două ori pe saptamâna), carne de pui, pește fiert la gratar sau la cuptor, și fără prăjeli sau ouă. În paralel am urmat și tratamentul bazat pe suplimentele nutritive recomandat tot în ghid

Menționez că am slăbit (15 kg în 4 săptămâni) și colesterolul s-a îmbunătățit cu 30% conform doctorului de familie. Va multumesc!

Doru Garbo, Șofer, București

Am reușit să scad colesterolul de la 311 la 180

Cu ajutorul regimului dvs alimentar și al programului rapid de exerciții fizice am reușit să scad colesterolul de la 311 la 180, LDL-ul de la 155 la 103, iar trigliceridele de la 270 la 120 în exact două luni de zile, fără nici un medicament! Ghidul Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate dezvăluie cititorilor până la urmă un stil de viață inspirat și interesant! Țineți-o tot așa!

Matei Nicolae, Iasi, Director Vânzări

326 colesterol… două luni mai târziu 185

Am 40 de ani și surpriză mare am avut în urmă cu 3 luni văzându-mi rezultatele analizelor: 326 colesterol.
M-am înscris la programul test Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate împreună cu soțul meu, și am aplicat toate sfaturile dvs legate de alimentație, și doar câteva din cele legate de sport.

La nici o lună de zile colesterolul mi-a scăzut la 229, iar trigliceridele normale, deși la limita de sus. Doctorul nu m-a mai luat de urechi! 

Astăzi am fost iarăși la analize și colesterolul mi-a ieșit 185, deci sunt pe drumul cel bun! Multumesc autorilor!

Anca Potârniche, Piatra Neamț, Asistent Manager

Am înțeles colesterolul

Cartea Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate m-a făcut să înțeleg colesterolul și mi-a dezvăluit cum să-mi recâștig sănătatea. Informațiile cuprinse intre paginile 30-90 au facut minuni! Recomand cu încrederea cartea Micsorarea Colesterolului.

Marcel Năstase, Ploiești, Inginer Constructor, 59 de ani

*Disclaimer: Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.

Iată Adevaratele METODE care Retează DEFINITIV
capul șarpelui numit COLESTEROL

Odată ce-am observat potențialul incredibil al acestui program, am știut că trebuie să fac ceva. Am început să notez totul, iar doctorul meu de familie a facut o sinteză pentru tot ceea ce am facut ca să normalizez definitiv valoarea colesterolului LDL din corpul meu.

Începând cu septembrie 2017, programul care a ajutat 15300 de bărbați și femei din România să reducă colesterolul natural, fără medicamente, fără operații, și fără efecte secundare… este disponibil și pentru tine într-o carte ușor de citit și cu informațiile prezentate astfel încât oricine să le poată înțelege și aplica.

Programul Natural Unic în România, care ajută la Curățarea Continua a Colesterolului timp de 28 de zile – fără riscuri, fără costuri ascunse

Doar câteva secrete pe care le descoperi chiar astăzi rasfoind cartea “Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate”:

 • Tot ce doreai să știi despre colesterol… pe buna dreptate numit dușmanul nostru de moarte!
 • De ce analizele pentru colesterol de cele mai multe ori sunt incorecte – chiar și realizate cu aparatura de ultima generație, și cum să le interpretezi corect!
 • Cauzele REALE pentru depunerile de colesterol… nu sunt cele pe care ți le imaginezi!
 • Studiul de la Harvard care m-a lăsat cu gura căscată… când am descoperit cum să reduci riscul de infarct miocardic cu 53% în 48 de ore!
 • ADEVĂRUL despre medicamentele prescrise… fără exagerări si fără marketing. Aflii răspunsul la întrebarea de ce sunt atât de multe farmacii în România…
 • Efectele secundare înfricoșătoare ale medicamentelor anti-colesterol… care sunt acestea, cum le eviți, și ce alternative ai. Pagina 18
 • De ce unele persoane pot mânca prăjeli, fuma și sta la televizor non-stop ajungând până la 100 de ani! Pagina 25
 • Obține o sănătate de fier și un aspect atletic indiferent de vârstă cu aceste 5 obiceiuri din copilarie, pe care le-ai uitat
 • 7 sfaturi care iți îmbunătățesc substanțial sănătatea inimii și curăță arterele la fel cum un detergent curăță grăsimea de pe farfurii. Pagina 30
 • Descoperă exercițiile fizice cele mai eficiente pentru slăbit și combaterea afecțiunilor cardiace… și cum obții maximul de beneficii în doar câteva minute pe zi. Pag. 31
 • Factorul uimitor pe care studiile îl indică ca fiind principala cauză a nivelului ridicat de colesterol și cum un simplu sirop îl poate distruge în 3-4 zile, distrugând simultan și depunerile de pe vasele de sânge!
 • Metoda veche de 3,000 de ani care funcționează mai bine decât medicațiile de ultimă oră în curățarea vaselor sanguine.

Mesaje nesolicitate de la clienții care ne-au criticat prin email:

În 2 săptămâni colesterolul mi-a scăzut cu 45 de puncte

O carte prezentată cu mare fast, care promitea marea cu sarea, în plus cum poate o carte să trateze colesterolul? Aceasta a fost prima impresie când am intrat pe siteul dvs, dar fiind o fire curioasă și cu un colesterol de 310, mi-am zis să văd ce poate cartea Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate deși eram extrem de reticentă.

Am ținut două din regimurile alimentare prezentate în ghid și în aprox. 2 săptămâni colesterolul mi-a scăzut cu 45 de puncte la 265, și atunci mi-am dat seama că o carte chiar mă poate ajuta! 

Am continuat cu cele două regimuri alimentare, am început un tratament pe baza de plante și suplimente alimentare descoperit tot din ghidul dvs, am început să fac puțină mișcare la 2-3 zile și analizele mi s-au îmbunătățit considerabil (colesterolul mi-a ieșit 179)

Vă mulțumesc, am crezut că mă înșel în privința dvs, dar mi-ați demonstrat contrariul!

Carmen Marinescu, București, Administrator Firmă

Nu cred o iotă din tot ce scrie pe site

Am 56 de ani, 113 kilograme, 266 colesterol, și nu cred o iotă din tot ce scrie pe site... Asta credeam atunci când soția m-a înscris la programul Micşorarea Colesterolului – Remedii Naturiste şi Metode Homeopate 

Nu vreau să vă laud prea mult, și doar să vă mulțumesc, fiindcă sfaturile voastre chiar m-au ajutat să reduc colesterolul cu 151 de puncte,  și mi-au îmbunătățit viața! Acum mănânc mai sănătos, m-am obișnuit să fac mișcare o dată la doua zile, și am slăbit 30 de kg! 

Toate bune și mulțumesc încă o dată!

Stefan Moldovan, Suceava, Șofer

*Disclaimer: Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.

Aplicând Remediile de tratarea colesterolului dezvăluite în cartea Micșorarea Colesterolului vei putea să:

 • Deții controlul asupra colesterolului tău – nu te mai bazezi doar pe medicamente, diete fara gust, sau medici
 • Scapi de povara că în organismul tău se dezvoltă o bombă cu ceas
 • Ai încrederea că îți vezi copiii crescând
 • Te eliberezi de teama că te va lovi un atac de cord
 • Tratezi colesterolul mărit cu un program care nu implică riscuri, efecte secundare, medicamente scumpe sau costuri ascunse.

Descoperă Sfaturi și Remedii nepublicate nicăieri altundeva!

 • 11 sfaturi despre diete anti-colesterol care chiar funcționează. Pagina 68
 • Cum să manevrezi puterea celor trei litere -IP6- care poate diminua colesterolul negativ lăsând colesterolul pozitiv la nivel optim.
 • Vitamina de care AI NEVOIE de astăzi ca să reduci colesterolul.
 • Lasă jos sticla de apă – cum să distrugi toxinele din apa pe care o consumi zilnic?
 • Cele 3 băuturi care reduc nivelul colesterolului. Pagina 57
 • Cele 10 super-alimente care îți ocrotesc inima împotriva bolilor și o mențin puternică. Paginile 78-85
 • 14 suplimente naturale care îți curăță în mod natural arterele blocate – fără efecte secundare! Pagina 94
 • Rețete simple, delicioase care luptă împotriva colesterolului și întotdeauna câștigă! Vezi pe stick-ul USB
 • Ți-ar putea salva viața: semnele si simptomele comune ale unui atac de cord. Pagina 23
 • Lista continua în cartea Micșorarea Colesterolului – Remedii Naturiste și Metode Homeopate

Testează programul nostru Anti-Colesterol fără nici un risc din partea ta… începând de astăzi

Testează acest program fără nici un risc din partea ta, nici măcar financiar. De ce să pierzi încă o zi cu colesterol mărit, cu un pumn de pastile și teama de ajunge pe masa de operații?

Ne asumăm riscul în locul tău! Ca Tu să NU riști absolut nimic…

Încercă chiar astăzi – 23 iulie 2024, tehnicile si tratamentele din ghidul Micșorarea Colesterolului – Remedii Naturiste și Metode Homeopate. Testează remediile, metodele de tratament, ceaiurile, etc…

Dacă nu ești 100% convins că este cea mai bună carte despre scăderea colesterolului, care prezintă cele mai puternice metode și cele mai eficiente tratamente anti-colesterol, contactează-ne oricând în următoarele 365 de zile și imediat editura care se ocupă de distribuție o să-ți returneze banii. E atât de simplu!

Click aici pentru a intra în posesia ghidului Micșorarea Colesterolul – Remedii Naturiste și Metode Homeopate

8709 clienți mulțumiți în ultimul an…

Harta clienților care au ales metodele de tratament dezvăluite în ghidul Micșorarea Colesterolului

Comandă astăzi - 23 iulie 2024 – cartea Micșorarea Colesterolului și primești GRATUIT un USB stick ce include 3 cărți electronice (PDF)

Prețul ghidului Micșorarea Colesterolului – Remedii Naturiste și Metode Homeopate  este de doar 89 lei… prețul include și un stick USB cu 3 cărți în format electronic, prezentate mai jos. Descoperi metodele care te scapă de grija unui colesterol mărit pentru prețul unui singur flacon de medicamente, pe care îl cumperi probabil lunar. Am vrut să oferim cartea gratuit tuturor celor ce au nevoie de ea, dar exista costuri de tipărire, împachetare, transport, abgajati pe partea de onorarea comenzilor s.a.m.d.

89 lei este prețul pe care îl putem cere pentru a ține viu acest proiect care a ajutat peste 9050 de români în ultimii 2 ani, practic este mai puțin decât echivalentul medicamentelor pe care probabil le cumperi lunar.

Ne asumăm noi toate riscurile…

Dacă nu aș fi acționat când am avut ocazia, nu aș putea acum să-ți descriu acest program considerat revoluționar de peste 9000 de clienți mulțumiți. Nu fă greșeala de a amâna pe mâine. Comandă astăzi și împiedică colesterolului mărit să-ți afecteze viața! Totul este bazat pe remedii naturale, fără efecte secundare!

Testează programul nostru Anti-Colesterol fără nici un risc din partea ta… începând de astăzi

Eu pot doar să vă îndrum spre tratamentele corecte și calea cea mai scurtă, oferindu-vă cât mai multe informații de care aveți atâta nevoie. De aceea am reușit să conving editura cu care lucrăm că dacă comandați astăzi – cartea Micșorarea Colesterolului – Remedii Naturiste și Metode Homeopate, să primiți gratuit urmatoarele 3 cărți electronice…

Primești Gratuit un stick USB cu 3 cărți electronice, dacă comanzi astăzi 23 iulie 2024

#1 Ghidul practic Rețete Culinare Anti-Colesterol

O carte completa ce include informatii despre alimente și mâncăruri indicate/interzise pentru colesterol mărit, indexul glicemic, acizi și grăsimi, rețete culinare pentru micul dejun, gustări, salate, dulciuri, băuturi răcoritoare, etc. Din acest ghid afli:

 • Cum să îți planifici o masă sănătoasă
 • Care sunt substanțele nutritive necesare într-o alimentație echilibrată
 • Cum să dimensionezi cantitățile și porțiile pentru o masă sănătoasă

#2 Ghidul de slăbire Slăbește, Tonifiază-te și Scapă de Colesterol

Este o carte despre curățarea arterelor, scăderea colesterolului, obținerea unui corp frumos și sănătos printr-un anumit stil de viață. Dacă vrei să slăbești, să dai burta jos sau doar să îți definești un abdomen sexy în timp ce scazi colesterolul și desfunzi arterele, atunci această carte este pentru tine.

Din acest ghid afli:

 • programe de slăbire în funcție de vârsta dvs
 • curățarea colesterolului prin mișcare
 • metode rapide de combatere a stresului prin exerciții fizice sau de respirație
 • tehnici distractive de slăbire

#3 Cartea Învinge Depresia, Jurnalul unui Psiholog

Persoanele cu colesterol mărit sunt mai depresive în medie cu 40% decât persoanele sănătoase. Descoperiți tehnicile prin care puteți depăși rapid și ușor această stare. Nu ai nevoie de antidepresive! Cartea Învinge Depresia, Jurnalul unui Psiholog se vinde separat cu 47 de lei, dar dvs o primiți gratuit astăzi, alături de ghidul Micșorarea Colesterolului!

Din această carte afli:

 • Metode rapide de combatere a stresului
 • Cum scapi de atacurile de panică
 • Cum inhibi comportamentele care mențin starea de stres

Comandă astăzi cartea Micșorarea Colesterolului – Remedii Naturiste și Metode Homeopate și primești GRATUIT încă 3 cărti electronice!

Colesterolul mărit nu iartă! Nu-l ierta nici tu! Nu aștepta să fii putred pe dinăuntru când copiii și familia te vor!

Pentru o viață fără colesterol și fără afecțiuni cardiace,
semnatura


PS – 
Te afli aici pentru că ești persoana care preferă să scape definitiv de colesterol și vrea să facă ceva în acest sens. Atunci ce mai aștepți?


PPS
  Reține… singurul risc este să NU acorzi o șansă acestui program și să continui să iei cu pumnul medicamente cu efecte devastatoare asupra corpului tău.

*DISCLAIMER: Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre colesterol sau alte afecțiuni/boli.

Hai să ne cunoaștem

Ne găsești aici

Tel: 0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30