Livrarea comenzilor

Comanda dvs este expediata prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: CARGUS si FAN COURIER, BOOKURIER, GLS


Livrare națională

Costul transportului prin curier rapid Fan Courier sau Cargus este de 15 lei către orice localitate din România.

Nu percepem nicio altă taxă suplimentară și nici kilometrii adiționali.

Livrarea produselor comandate se efectuează în interval de 1-3 zile lucratoare din momentul plasării comenzii, și doar în urma unei confirmări telefonice.


Cum procedăm pentru a obține informații legate de colet?

Puteți solicita informații despre livrarea unui colet (cum ar fi AWB) la adresa beatrice@academik.ro sau la 0733962570.

În momentul generării AWB-ului, comanda nu mai poate fi anulată, deoarece coletul a intrat în posesia firmei Cargus/Fan Courier/Bookurier care își urmează fluxul zilnic de livrări și deja a făcut taxarea către firma Didactic Special SRL a transportului ce urmeaza a fi efectuat.

Documentele legale (factura) vă sunt predate/trimise întotdeauna în original odată cu comanda (în plicul transparent sub formularul de AWB – nota de transport) în cazul în care ați solicitat acest lucru. Vă rugăm să verificați comenzile și să sesizați în scris orice lipsă a unui document în momentul primirii.

De asemenea firma de curierat Cargus/Fan Courier/Bookurier este obligată să vă întocmească o chitanță cu suma de achitat (suma de pe factură) în cazul comenzilor cu plata ramburs. Dacă nu ați primit chitanța respectivă vă rugăm să o solicitați de la persoana care va face livrarea.


În momentul recepționării coletului vă rugăm să verificați integritatea coletului primit. 

Comanda trebuie să ajungă în ambalaj de carton sau plic alb de plastic cu însemnele Cargus/Fan Courier și niciodată în saci de culoare neagră sau altfel de ambalaje. Dacă coletul prezintă urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat, botit sau ud refuzați primirea coletului, deoarece noi nu expediem niciodată vreun colet sub aceasta formă. Firma de curierat îl înapoiază, iar noi vă trimitem un alt colet. De asemenea vă rugăm să ne anunțați cât mai repede telefonic (tel. 0733962570) sau pe email la beatrice@academik.ro, pentru a lua la cunostință și rezolva cât mai repede incidentul creat.