Despre DrColesterol.ro

O dietă sănătoasă și exercițiile fizice regulate pot ajuta la diminuarea nivelului de colesterol rău și a trigliceridelor din sânge și în același timp ajută la menținerea unui nivel optim pentru colesterolul bun. DrColesterol.ro recomanda adoptarea unor obiceiuri sănătoase, cum ar fi o dietă echilibrată și exercițiu fizic, pot ajuta la prevenirea creșterii nivelului de colesterol. Fumatul joacă și el un rol important, sau mai bine spus lipsa lui care permite organismului să funcționeze normal și nu dereglează nivelurile de colesterol. Studiile au arătat clar că în prezența fumatului nivelul de colesterol bun scade semnificativ, și de aici se pot trage diverse boli. Și nu în ultimul rând mențineți-vă o greutate normală și evitați să deveniți supraponderali și sedentari.

Așadar, să nu uităm că colesterolul este esențial pentru o bună funcționare a organismului nostru, însă este important să mențineți valorile colesterolului sub control, deoarece nivelurile ridicate cresc riscul bolilor de inimă și de accidente vasculare cerebrale. Dacă vă îngrijorează nivelul crescut al colesterolului sau dacă resimțiți orice fel de simptome care ar putea avea legătură cu colesterolul și eventuale probleme cu inima și circulația sângelui, ne puteți contacta pe office(@)drcolesterol.ro, dar nu amânați vizita la medic.

Scopul principal al siteului DrColesterol.ro, este sa va informeze corect asupra colesterolului ridicat, si sa va ajute sa va imbunatatiti starea de sanatate, dar DrColesterol.ro nu vrea sa inlocuiasca sfatul unui medic specialist.